artikel

Vänsterpartiet i Hässleholm manifesterade 1 Maj i Hembygdsparken

Ett 40-tal sympatisörer och åhörare hade mött upp när Vänsterpartiet i Hässleholm manifesterade 1 maj. Vädert var bästa tänkbart i denna sena eftermiddag med en värmande sol som behagade lika väl som talarna och underhållning som bjöds från scenen.

Med ett inledande tal från Magnus Åkeborn ordförande i Hässleholm som sedan följdes av Sven Erik Sjöstran regionkandidat, Linda Nilsson riksdagskanditat och avslutades med Edith Ydrefelt Ung vänster. Där imellan bjöds på trubadurframträdande av bröderna Klevfors. Innehållet i talen var genomgående ” att vi inte är inte till salu på kapitalisternas marknad” .

Avslutningen på blev som traditionen bjuder med Internationalen

IMGP6175

IMGP6172 IMGP6171 IMGP6167 IMGP6163 IMGP6157 IMGP6156 IMGP6154

 

 

 

Kopiera länk