Uncategorized

Nytt datum för medlemsmöte i november

Normalt håller vi våra medlemsmöten den första tisdagen i varje månad. I november kolliderar de två första tisdagarna med andra arrangemang, (2/11 nya kommunfullmäktiges första sammanträde samt 9/11 manifestation till minne av ”Kristallnatten”, mer information om manifestationen kommer inom kort).

Normalt håller vi våra medlemsmöten den första tisdagen i varje månad. I november kolliderar de två första tisdagarna med andra arrangemang, (2/11 nya kommunfullmäktiges första sammanträde samt 9/11 manifestation till minne av ”Kristallnatten”, mer information om manifestationen kommer inom kort).

Av denna anledning håller vi vårt medlemsmöte onsdagen den 10 november klockan 19:00 i vår lokal på Mellankullagatan 8 i Hässleholm, nergång vid gaveln.

Alla medlemmar och sympatisörer hälsas hjärtligt välkomna!

Kopiera länk