17/4 kl. 19.00. Medlemsmöte, information om arbetet i distrikt och kommun.

Många blir medlemmar just nu i Vänsterpartiet. Det är vi väldigt glada över, du och alla andra behövs! Kanske har du funnit din plats i Vänsterpartiet? Kanske funderar du på att ta steget från att ”bara” vara medlem till att bli aktiv? Då vill vi passa på att berätta om olika aktiviteter som du är välkommen att delta i. Vi välkomnar speciellt till nytillkomna medlemmar. Passa på och informera dig du som vill arbeta aktivt inom Vänsterpartiet. Medverkar gör Olof Norberg distriktsombudsman och våra  kommunala förtroendevalda.

Alla intresserade är välkomna till vår lokal på Mellankullagatan 8 i Hässleholm. (Nedgång vid gaveln).

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *