Manifestation på Stortorget!

Det japanska folkets grymma öde och lidande upprör folk över hela världen. Många vill visa sitt medlidande och samtidigt protestera mot kärnkraften som allt mer ter sig som ett hot mot hela mänskligheten.

Det som skulle bli en demonstration på Sergels Torg i Stockholm, onsdag den 16 mars, har nu blivit en spontan och politiskt obunden uppmaning till folket att ge sig ut på gator och torg i både Sverige och Tyskland.

– Det är viktigt att visa vad man tycker och tänker, säger Johanna Lindkvist styrelseledamot i Vänsterpartiet Hässleholm och initiativtagare till en manifestation på Stortorget i Hässleholm, onsdag kväll klockan 18.00.

– Budskapet sprids bland annat via facebook så även om det är med kort varsel tror jag nog att det är många som känner för att komma, säger Johanna.

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *