Grattis Expo!

I förra veckan prisades tidningen Expo som årets tidskrift i kategorin populärpress med en upplaga under 50 000. Jurryns motivering löd:

”Expo har inte hunnit ifatt tiden, det är tiden som hunnit ifatt Expo. Tyvärr. I ett politiskt tillstånd där mörkret lägger sig över Europa är Sveriges mest ambitiösa kartläggning av främlingsfientliga rörelser mer oundgänglig än någonsin. Den internationella utblicken, skapandet av sammanhang och den enorma kunskapsbanken gör Expo omistlig.”

Det senaste numret ägnas till största del åt Sverigedemokraternas väg in i Riksdagen. Man kan även läsa om hur Sverige fått sitt första nazistiska mandat i en folkvald församling under efterkrigstiden.

Expo har även nominerats till Årets kulturtidskrift samtidigt som man passar på att fira sitt 15 års jubileum.

Så än en gång grattis!

Du kan klicka in dig på Expos hemsida via loggan i högerspalten.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *