Henry stal showen!

Arrangörer, arkitekter, övriga partier, m fl, må förlåta, men det var konstnären Henry SvenssonRullabygget och hans valaffischer som stal showen, då ”Sveriges snyggaste valstugor” lottades ut på Stortorget i Hässleholm.

Pressfolk, fotografer,  konstintresserade och en massa andra, unga som något äldre, flockades runt den numera 88 år fyllda konstnären, som tycktes njuta i fulla drag. Och vi vänsterpartister kände oss extra stolta över att kunna presentera ”Sveriges snyggaste valaffischer.”

Hela årets kollektion av Henrys valaffischer hittar du längst upp på sidan.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Henry stal showen!

  1. Lisbeth Jönsson skriver:

    Och vilken snygg konstnär!!!!!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *