Återigen en borglig budget där osthyveln skär i välfärden

Trots starka motargument att värna välfärden från s, v och mp föll dessa platt till marken. ”Alliansen” tro på effektiviseringar och att det finns luft i systemet är orubblig. Inga nya pengar får läggas i den offentliga sektorn, varje skattekrona är en stöld från medborgaren och politiker som andas att det behövs inkomstförstärkning utpekas som rövare som skinnar den arbetande befolkningen på deras surt förvärvade slantar. Måtte domen bli hård om 10 månader från väljarna, ingen kan väl rakryggad gå till valurnan och lägga en röst på partier som skär ner på barnen, missunnar våra äldre att få ett värdigt omhändertagande, låter vår mest utsatta lämnas vind för våg. Allt detta för att de som redan har skall kunna få en tjockare plånbok /påp

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *