Tidig jultomte

I dagen Norra Skåne ( 16/9 -09) säger Joakim Ollén att han gärna bygger nytt badhus till kommunen.
Jultomten kommer tidigt år konstaterar vi, frågan är om inte gåvan som Ollén erbjuder är en väl tilltagen present till sig själv. För det är väl tänkt att kommunen skall gå in som en välbetalande gäst i Olléns tilltänkta badpalats. Dessutom kommer säkert avgiften för besökarna vara på den nivåen att, som det heter, rimlig vinst kan genereras.


Stackars kommuninvånarna som råkat i käftarna på en superkapitalist som redan har tuggat i sig Norra Station, Ekegården, Kaptensgården och nu i dagarna Sjögläntan. Snart är det väl dags att lämna över hela omsorgsverksamheten i Olléns regi, det går säkert att krama ut mer kapital till sin egen börs ur skattekollektivet.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *