Badhuset i malpåse

När den borgliga alliansen i Hässleholm misslyckades att driva igenom att badhuset i Qpoolen skulle skrotas till förmån för ett nybygge på Österås i Joakim Ollén regi, så lades hela badhusfrågan i malpåse. Tacksamt på sätt och vis för alliansen i den rådande finanskrisen, men förödande för brukarna av badhuset, S-71 och inte minst Fritidsnämnden som förlorar nödvändiga intäkter som så väl behövs i verksamheten.
Den nödvändiga upprustning som behövs blundar man helt för och det man kan fråga sig är om det inte är ett medvetet taktiskt drag för att köra badhuset så långt i botten att en renovering av detsamma blir omöjligt. Det enda som därefter återstår är att bygga nytt badhus och då naturligtvis i privat regi, dyrare för alla, såväl för besökare av badhuset som för kommunkassan.
I vilket fall som helst är det kapitalförstöring av stora mått som den borgliga majoriteten i kommunen bedriver i badhusfrågan.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *