Vänsterpartiet lägger tillfälligt locket på i ”Möllerödsdebatten” här på hemsidan.

Tyvärr ser vi oss tvungna att för tillfället plocka bort både artikeln och kommentarerna om Möllerödsdagana då vissa kommentarer om artikeln får bedömas, som vi tolkar det, gått för långt både i sitt innehåll och personliga angrepp. Vi förstår att det finns människor som i sin iver att framföra en åsikt går över gränsen vad som kan anses vara rimligt i en debatt och vi vill betona att vi inte på något sätt kopplar ihop dessa personer med arrangörerna av Möllerödsdagarna.

Vi tycker ändå att vi uppnått vårt syfte i att uppmärksamma när och var gränsen går när det gäller att bära SS-beteckningar och hakkors i olika sammanhang.

Styrelsen för Vänsterpartiet i Hässleholm

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *