Det behövs en skateboardpark i Hässleholm.

Allt fler ungdomar saknar en anläggning för skateboard

 Allt fler ungdomar saknar en anläggning för skateboard och förslaget på att lägga den i kungparken tycker jag verkligen är lysande. Man flyttar lekparken söderut och bygger en ny anläggning där kommunens alla skatare kan va. Att sedan lägga en ny offentlig toalett kan inte kosta så mycket, för där finns redan avlopp som kan användas. Jag tycker att  kommunledningen för en gångs skull ska lyssna på fritidsnämnden. Allt fler människor ogillar ju att de utövar sitt idrottande utanför kommunhuset och då är det väl bra om en anläggning byggs vid kungsparken. 

Joakim Wendel Vänsterpartiet Hässleholm


 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *